4.6 C
Helsinki
keskiviikko, 24 huhtikuun, 2024

Buy now

SweepBank: kokemuksia palvelusta

Lue SweepBank kokemuksia palvelusta

SweepBank on suomalaisen rahoitusyhtiö Ferratumin sisarusbrändi, joka tarjoaa laajojen mobiilipalveluiden lisäksi myös luottokorttia. Uudenlainen mobiilipankkipalvelu tarjoaa virtuaalisia kortteja helposti ja vaivattomasti. Rekisteröitymisen jälkeen ilmainen Mastercard Debit -maksukortti on heti valmiina käyttöön, ja Mastercard -luottokorttia pääsee hakemaan mobiilisovelluksesta nopeasti tilin luomisen jälkeen. 

SweepBank ominaisuudet

SweepBank sisältää lukuisia ominaisuuksia, kuten:

SweepBank -sovellus. Yhteensopiva iOS- ja Android käyttöjärjestelmien kanssa. Sovelluksesta näet kaiken tarpeellisen koskien omia raha-asioitasi. 

Virtual Debit Card. SweepBank tarjoaa asiakkailleen ilmaisen debit Mastercardin, jonka avulla ostoja on mahdollista toteuttaa verkossa sekä matkapuhelimen avulla lähimaksulla kaupoissa.

Talletuskorko. SweepBank maksaa käyttötilille korkoa 0,2% vuodessa aina 10 000 euroon asti. 

Mobiilipankki. Mobiilipankkipalveluiden avulla voit tehdä muun muassa tilisiirtoja kolmansille osapuolille. 

Suoraveloitukset. Toistuvat kiinteät maksut onnistuvat SweepBankilla suoraveloituksina. Näin saat maksettua toistuvat maksut saajan tilille tiettyinä päivinä.  

Käyttötili, sekä säästötili. SweepBankin käyttötiliä voidaan käyttää maksuihin, kun taas puolestaan SweepBank -säästötilille maksetaan jopa 0,2% korkoa. Voit siis aloittaa säästämisen jo tänään hankkimalla itsellesi säästötilin, joka kasvattaa rahasi arvoa. 

Maksut

Vähimmäissaldovaatimus ja tilimaksut. SweepBank ei vaadi vähimmäissaldovaatimusta, eikä se veloita käyttäjiltään kuukausi- tai vuosimaksuja. 

Kuukausimaksut. Pankki ei veloita tilin avausmaksua, eikä kuukausimaksuja. 

Nostot. Asiakkailleen SweepBank tarjoaa neljä kuukausittaista nostoa ilmaiseksi. Tämän jälkeen nostoista veloitetaan 2% + 1€ per nosto. 

Varastetun kortin vaihtaminen. Kadonneen tai varastetun kortin korvaamisesta SweepBank veloittaa 5€ maksun. 

SEPA -maksut. SEPA -maksut eivät sisällä lisämaksuja. 

Tilin avaaminen

SweepBank -tilin avaaminen onnistuu puhelimella vain muutamissa minuuteissa: lataat vain sovelluksen puhelimeesi, täytät perustiedot itsestäsi ja tunnistaudut lopuksi pankkitunnuksin. 

Tilin avaamisen jälkeen pääset käyttämään pankin muita palveluita, ja saat käyttöösi myös virtuaalisen Mastercard Debit -kortin. Luottokortin haku tapahtuu myös mobiilisovelluksesta kohdasta ”Hae luottokorttia”. 

Sekä SweepBankin pankki- että luottokortit ovat virtuaalisia kortteja, joilla voit maksaa kivijalkaliikkeissä puhelimen ja lähimaksuominaisuuden avulla. 

SweepBank Mastercard -luottokortin hakua varten sinulta kysytään esimerkiksi palkkatuloja, työtilannetta sekä työpaikan tietoja. Hakemuksessa kysytään myös nykyisten lainojen ja kuukausittaisten menojen määrää, jotka vaikuttavat ratkaisevasti luottokortin hakuprosessiin. Hakuprosessin jälkeen saat luottokorttitarjouksen, jossa kerrotaan sinulle valittu luottoraja, kiinteä vuosikorko ja vähimmäislyhennyksien määrä. SweepBankin luottokortilla luottorajaa ei siis voi itse määrittää, vaan se arvioidaan antamiesi vastausten perusteella. 

Hyviä puolia

 • SweepBank -sovellus tarjoaa Mastercard Debit -kortin ilmaiseksi. Tämän avulla asiakkaat voivat tehdä ostoksia verkossa, sekä maksaa lähimaksulla puhelimitse.
 • SweepBank tarjoaa käyttötilille 0,2% vuotuisen koron. Korko kasvattaakin mukavasti tilin saldoa.
 • Tilin voi avata puhelimella vain muutamissa minuuteissa.
 • Älyseurannan avulla pysyt ajan tasalla tilin kaikista tapahtumista. 
 • Ei ylimääräisiä maksuja
 • Virtuaaliset kortit
 • Sweep Bank Mastercard -luottokortilla jopa 30 päivää korotonta maksuaikaa, sekä luottoa aina 8 000€ asti. 

Huonoja puolia

 • Rajoittaa päivittäiset pankkiautomaattinostot 1 000 euroon
 • Päivittäiset korttiostot ja verkkokäyttö puolestaan onnistuvat vain 3 000 euroon asti.
 • Pankkiautomaattitapahtumista veloitetaan 2% + 1€ per nosto viidennestä kuukausitapahtumasta eteenpäin.
 • Luottokorttiin ei sisälly minkäänlaisia vakuutuksia
 • Luottokortin luottorajaa, vuosikorkoa tai lyhennyksiä ei itse voi muokata, vaan ne määritellään antamiesi tietojen perusteella

Yhteenveto – SweepBank kokemuksia

SweepBank -tilin avaaminen ja virtuaalisten korttien hakeminen on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi. Tilin rekisteröimiseen menee yhteensä aikaa vain noin 10 minuuttia, ja luottokorttihakemuksen jälkeen luottokorttitarjouksen saa vain muutamassa minuutissa. Selkeä ja nopea toiminta kuvastaakin erittäin hyvin SweepBankin palveluita. 

Maksukorttien matalat nosto- ja ostorajat voivat kuitenkin rajoittaa ihmisiä, jotka ovat tottuneet tekemään myös suurempia päivittäisiä hankintoja. Maksukortilla päivittäisten nostojen raja on vain 1000€, sekä korttiostojen raja vain 3000€. Kortit eivät myöskään sisällä minkäänlaisia vakuutuksia. 

SweepBank on kuitenkin erittäin varteenotettava vaihtoehto, mikäli pidät digitaalisista pankeista ja puhelimella maksamisesta. Perinteisistä pankkipalveluista nauttiville SweepBank ei kuitenkaan välttämättä ole se paras vaihtoehto. 

Usein kysytyt kysymykset

Miten SweepBankin virtuaalisia kortteja käytetään?

Kysymys ja vastaus

Virtuaalisia kortteja on mahdollista käyttää puhelimella lähimaksuominaisuutta hyödyntäen. 

Miten virtuaalista SweepBank Mastercard -luottokorttia haetaan?

Luottokorttia on mahdollista hakea SweepBankin mobiilisovelluksesta rekisteröitymisen jälkeen. Luottokorttihakemuksen jälkeen saat muutamassa minuutissa luottokorttitarjouksen, joka sisältää tarkat tiedot esimerkiksi luottorajoista ja koroista. 

Onko Sweep Bankilla kuukausi- tai vuosimaksuja?

SweepBankilla ei tällä hetkellä ole kuukausi- tai vuosimaksuja. 

Onko Sweep Bankin tilillä nosto- tai ostorajoituksia?

Kyllä. SweepBankin päivittäiset käteisnostot on rajoitettu 1000€, ja päivittäiset korttiostokset 3000€. Myös päivittäiset verkkokauppaostokset onnistuvat 3000€ asti. 

Voiko käteisnostoja suorittaa ilmaiseksi?

Käteisnostoja voi suorittaa kuukaudessa ilmaiseksi 4 kpl. Tämän jälkeen käteisnostoista veloitetaan 2% + 1€ / nosto.

Muuta mainittavaa

SweepBank on uuden ajan täysin digitaalisesti toimiva neopankki eli uuspankki, jolla ei ole konttoreita kadunvarsilla, ei muovisia maksukortteja – eikä myöskään kuukausimaksuja.

Miltä kuulostaisi, jos omassa puhelimessa kulkisi kuluton pankkitili. Sellainen, joka tarjoaisi vielä rahanarvoisia etuja ja sinne talletetut varat kasvaisivat vielä korkoakin? Ei sellaista ole olemassakaan voisi luulla – mutta kylläpä on!

SweepBank on siis tunnetun toimijan, Ferratum Bankin perustama, alunperin Maltalle avattu rahoituslaitos. Se kuuluu suureen Multitude -konserniin. SweepBank on mobiilipankki, jossa tilin avaaminen onnistuu maksuttomasti ja nopeasti suoraan puhelimella. SweepBank tarjoaa virtuaalisen Mastercard Debit -maksukortin helppoon ja turvalliseen shoppailuun niin verkossa, kuin kivijalkaliikkeissä lähimaksun tai Apple Payn avulla. Nykyaikaista palvelua – tätä on tietämättä odotettu.

Kokemuksiamme SweepBankista ja Miten SweepBank toimii?

Sweep Bankin Mastercard on luottokortti (virtuaalinen luottokortti, eli et saa lompakossa pidettävää fyysistä luottokorttia), jolla maksat suoraan puhelimellasi ja seuraat tapahtumia mobiilisovelluksen avulla. Esimerkki: kun luoton määrä on 3 000 €, kiinteä vuosikorko on 19,90 % ja todellinen vuosikorko 21,82 %. Takaisinmaksu 12 erässä (277,76 €).

Kuinka paljon SweepBank todella maksaa – onko se ilmainen?

SweepBankin asiakkaaksi liittyminen on 100% ilmaista, eikä palveluun liity myöskään kuukausi- tai muita pakollisia maksuja. Palveluun kuuluu virtuaalinen MasterCard-debit-maksukortti, jonka voi ottaa käyttöön Apple Payn tai Google Payn kanssa.

Onko SweepBank turvallinen luottokortti?

Onko SweepBank turvallinen, liittyisit muuten mutta arveluttaa? Huoli pois – SweepBankin takana oleva Ferratum Bank on tunnettu, jo yli 20 vuotta toiminut nykyään Maltalle rekisteröity säädelty rahoituslaitos, joka lupaa asiakkaan varojen olevan suojattu 100 000 euroon saakka talletussuojarahastolla, aivan kuten kivijalkapankissasi.

Onko SweepBank aito pankki?

SweepBank on Ferratum Bankin palvelu. Ferratum Bank p.l.c. on julkinen osakeyhtiö, joka toimii Maltan lainsäädännön alla (rek. nro C56251, osoite ST Business Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta). Ferratum Bank on Malta Financial Services Authority:n lisensoima luottolaitos, jota sääntelee myös Euroopan keskuspankki.

SweepBank Kesätarjous 2024

Miltä muuten  tuntuisi, jos voisit saada kulutonta maksuaikaa kokonaiset 90 päivää kaikille ostoksillesi, jotka maksat SweepBankin luottokortilla? Tämä etu lisäksi voimassa yhden kokonaisen vuoden ajan!

Kuulostaa erikoiselta – Mutta nyt se on mahdollista!

SweepBankin kesäkampanja on suunnattu sinulle, joka olet saanut jo pitkän aikaa tarpeeksesi vaikeista vuosista ja haluat nyt heti jotain mukavaa mutta fiksua itsellesi. SweepBank avaa 2024kesäkauden tällä mahtavalla, kokonaisen vuoden kestävällä tarjouksella ja samalla SweepBank haluaa tutustuttaa mahdollisimman monet pankkisovellukseensa ja kaikkiin sen sallimiin mahdollisuuksiin!

SweepBank Mastercard® luottokortti

SweepBankin luottokortissa vakiona maksimiluottoraja 8 000 € ja käytetyn luoton nimelliskorko 19,90 %. SweepBank myöntää tavallisesti 60 päivää korotonta maksuaikaa kortilla tehdyille ostoille, mutta edellisen kuun aikana luottokortin ottaneiden eduksi. Asiakkaat siis saavat 90 päivää korotonta maksuaikaa koko vuodeksi. Koroton maksuaika päättyy 31.5.2023.

SweepBankin luottokorttia voit hakea suoraan SweepBankin pankkisovelluksessa. Hakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias ja asua vakituisesti Suomessa. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. SweepBank tarkistaa asiakkaan maksukyvyn velan takaisinmaksun arvoimista suhteen. SweepBank ei peri avausmaksua eikä toistuvia kuukausi- tai vuosimaksuja.

Käytä hyväksesi SweepBank tarjous tästä: Käytä etu tästä

Esimerkki SweepBankin tarjoamasta luotosta:
1500 euron luotto: Nimelliskorko 19,9%, todellinen vuosikorko 21,82%. Takaisinmaksu 12 kuukauden maksuerissä (138,88€) kuukauden välein. Näin ollen kokonaiskustannus on 1 666,56€, josta kulujen osuus on 166,56€.

SweepBankin luottokortin edut:

 • Ei toistuvia kuukausi- tai vuosimaksuja*
 • Korotonta maksuaikaa poikkeuksellisesti nyt  90 päivää kaikille ostoille (voimassa 7.6.22 saakka)
 • Nopea luoton käsittely ja virtuaalinen luottokortti valmis käyttöön samantien.
 • Helppo, turvallinen ja nopea maksaminen Apple Paylla tai NFC-toimintaa käyttäen (pian SweepBank pystyy tarjoamaan myös Google Payta Android-puhelimille)
 • *Palvelumaksu saatetaan periä ylimääräisistä palveluista

Miten SweepBank luottokorttia haetaan:

 1. SweepBank sovelluksen lataus App tai Google Play Storesta
 2. Sovellukseen rekisteröinti (helppoa)
 3. Luottokortin hakemuksen täyttö (helppoa suoraan apista)

Kun luotto on hyväksytty, virtuaalinen Mastercard® on heti asiakkaan käytössä.

5 hyvää syytä valita SweepBank

 1. Todella Edulliset pankkipalvelut, sekä virtuaalinen MasterCard Debit -kortti käyttöön
 2. SweepBankin tilille maksetaan vuosikorkoa, vaikka et edes käyttäisi korttia
 3. Helppokäyttöinen : nopeat rahansiirrot, turvalliset mobiilimaksut, suomenkielinen palvelu.
 4. SweepBankin avulla voit aloittaa säästämisen helposti ja nopeasti.
 5. SweepBank on ekologinen valinta: ei muovikortteja, eikä kotiin lähetettävää postia.
SweepBank: kokemuksia palvelusta - Lue SweepBank Kokemuksia
sweepbank kokemuksia palvelusta

SweepBank Kokemuksia? - Uudenlainen palvelu tarjoaa virtuaalisia kortteja. Ilmainen Mastercard Debit -maksukortti on heti valmiina käyttöön.

Product Brand: SweepBank

Product Currency: EUR

Product In-Stock: InStock

Arviomme:
4.5

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.