10 C
Helsinki
lauantai, 18 toukokuun, 2024

Buy now

Lainojen kilpailutus – Päätös heti

Aloita valitsemalla, kuinka paljon tarvitset lainaa

Kilpailuta lainatarjoukset yhdellä hakemuksella ja selvitä vain noin 3 minuutissa edullisin tarjous.

asiakaspalvelu lainatarjoukset
Tee lainojen kilpailutus ja säästä lainakuluissa.

Lainojen kilpailutus: usein kysyttyä

Onko lainojen kilpailtus maksutonta?

Kyllä on. Lainat voi kilpailuttaa täysin maksutta ja ilman sitoumuksia. Lainojen kilpailutus tarkoittaa samaa kuin ”lainatarjouksen tiedustelu”. Lainojen kilpailutuksen kautta kysyt yhdellä hakemuksella tarjouksen yli 25 eri pankin, rahoituslaitoksen ja lainanantajan kesken. Kaikki tahot antavat sinulle parhaan tarjouksensa ja pääset valitsemaan sopivimman (edullisimman).

Toimiiko lainojen kilpailutus oikeasti?

Kyllä toimii. Se ei ole pelkästään markkinointitermi: Saat ihan oikeasti tarjouksen useamman lainanantajan kesken kilpailutettuna. Erona on se, että et itse joudu pyytämään tarjousta 25+ paikasta. Et myöskään saa roskapostia tai tiedustelusoittoja kymmenistä eri paikoista, vaan teet kilpailutuksen yhdellä lomakkeella. Lainanantajilla ei ole lupaa lähestyä sinua suoraan hakemuksen jälkeen, vaan tarjoukset esitetään yhdellä sivulla kootusti ja ne ovat voimassa 30 päivää hakemuksen täyttämsestä.

Mitä on lainojen kilpailuttaminen?

Lainojen kilpailuttaminen on yhdellä hakemuksella tehtävä lainatarjouksien pyytäminen useammalta toimijalta.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa?

Lainat kannattaa todellakin kilpailuttaa, sillä ainoastaan lainojen kilpailuttamisen avulla kuluttajan (tai yrityksenkin ) on mahdollista varmistaa, että löytyy varmasti se itselleen parhaiten sopivin lainatarjous.

Kuka voi saada vakuudettoman lainan?

Vakuudetonta lainaa kilpailutettuna haettavaksi ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Sinun täytyy ainoastaan olla täysi-ikäinen ja omata puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi riittävät säännölliset palkka- tai eläketulot. Kilpailutettua lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa on mahdollista saada laina pienemmällä nimelliskorolla. Mikäli olette esimerkiksi remontoimassa kotia, asutte yhdessä ja tarvitsette sen vuoksi remonttilainaa, kannattaa hakemus tehdä molempien nimellä yhteisvastuullisesti.

Sain kilpailutetun lainatarjouksen alle 5 minuutissa ja se oli edullisempi kuin vanha luottoni. Päädyin samalla yhdistämään lainat ja hain samalla vanhan ja uuden lainatarpeen suuruisen lainan. Nyt vanha ja uusi laina ovat yhden maksuerän alla ja säästöä syntyy.

Millaisia kokemuksia lainojen kilpailutuksesta löytyy?

Lainojen kilpailutus on nyt suosittua ja eräänlainen trendi. Suomalaiset ovat sisäistäneet, että turhan korkeiden korkojen maksaminen ei ole taloudellisesti viisasta. Lisäksi, lainojen kilpailutus on tehty niin helpoksi, että yhä useampi tarttuu tilaisuuteen ja kilpailuttaa lainat yhdellä hakemuksella verkossa.

Aiheeseen liittyen

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.