Talous24
Talousaiheinen tietopankki

Omalaina kokemuksia

0

Omalaina käyttäjien kokemukset kertovat hyvin paljon palvelun tasosta. Omalainan käyttäjät ovat arvioineet muutamalla sanalla saamaansa palvelua ja kokemuksia Omalaina -palvelun käytöstä, asiakaspalvelusta ja saamistaan lainatarjouksista. Omalainan saama palaute on pääsääntöisesti ollut positiivista, onhan lainapaneelissa yli 30 vaihtoehtoa joten palvelun taso on tuskin jäänyt kiinni valikoimasta.

Omalaina on ollut markkinoilla jo todella pitkään ja tämä kertoo että palvelun taso ei voi olla heikko. Kuitenkin markkinoilla on myös monia toimijoita, joiden palveluun asiakkaat eivät ole kovin tyytyväisiä mutta silti lainoja nostetaan uskomattomia määriä vuosittain. Syynä tähän voi olla löyhät lainan antokriteerit, eli maksukyvytönkin asiakas lainan saa ja joutuu sitten riitelemään takaisinmaksusta perintätoimiston ja ulosottoviranomaisien kanssa.

Ota rohkeasti kantaa anonyymisti ja kerro kokemuksia LVS Brokers Oy:n Omalaina.fi -palvelusta. Kommentoi ja kerrot muille palvelun käyttöä harkitseville tärkeätä tietoa Omalainan käyttäjien kokemuksista ilman sensuuria. Omalaina kokemukset kerätään kommenttiosioon eikä niitä editoida.

- KILPAILUTA LAINATARJOUS MAKSUTTA -

Kommentoi Aihetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Selvititkö jo Korkotasosi?

Tee Bankenin maksuton hakemus ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.