perjantai, 9 joulukuun, 2022
KotiLainat ja luototLainalaskuri OP

Lainalaskuri OP

Osuuspankin lainalaskuri, eli ”OP Lainalaskuri” on suosittu lainalaskuri, joka laskee lainan kuukausierän helposti, mutta se ei laske kuin OP:n tarjoamat lainat. OP lainalaskuri ei siis kerro markkinan koko kuvaa, vaan laskuista on poissa kaikki yleisimmät luotot kuten yli 30 suomalaisen lainanatarjoajan tarjoamat vakuudettomat kulutusluotot. OP lainalaskurin käyttö edellyttää lisäksi, että nostat lainan Osuuspankin kautta, olethan siis Osuuspankin asiakas kun aiot käyttää palvelua lainalaskuri OP, Osuuspankin tarjoamana.

Jos et ole vielä Osuuspankin asiakas, niin luehan tästä, mitä muita laskureita voit käyttää kartoittaaksesi lainamarkkinaa.

Esimerkiksi Rahoitu.fi -palvelu tarjoaa kätevän laskurin ja lainojen kilpailutuksen. Samoin voit käyttää S-pankin lainalaskuria, jos olet heidän asiakkaansa. Laskitpa mitä tahansa lainaa, auttaa yleinen lainalaskurimme asiassa. Siinä voit valita itse vapaasti summan, koron ja maksuajan.

Kokeile lainalaskuriamme ja tutustu halutessasi lainatarjontaan vakuudettomien kulutusluottojen saralla.

Onko OP Lainalaskuri tarkka?

Kyllä on. OP:n lainalaskuri on Osuuspankin lainalaskuri, jolla voit laskea hyvin tarkasti Osuuspankin tarjoamia lainatuotteita. Voit laskea tarkasti vain OP:n tarjoamia lainakokonaisuuksia.

Kuinka suuria summia OP Lainalaskuri laskee?

OP:n lainalaskurilla voi laskea ainoastaan OP:n valikoiman lainasummia. Se ei siis sovellu mahdollisesti ihan kaikkien lainojen laskemiseen, vähintäänkin siksi että lainan asteikko loppuu kesken.

Maksaako OP Lainalaskurin käyttö?

Ei toki. Se on vain laskuri heidän verkkosivullaan.

Sitooko OP Lainalaskurin käyttö mihinkään?

Ei sido. Laskuri on täysin maksuton ja ilman sitoumuksia käytössäsi.

Joudunko jättämään yhteystiedot OP Lainalaskuriin?

Et joudu. Laskurilla voi laskea täysin anonyymisti.

- KILPAILUTA LAINATARJOUS MAKSUTTA -

RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kommentit

Selvititkö jo Korkotasosi?

Tee Bankenin maksuton hakemus ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.