fbpx
Talous24
Oma talous, Yritystalous, lainat & säästäminen,Oma talous, sijoittaminen, raha- ja työelämä ja paljon muuta. Talous24,fi on talousaiheiden tietopaketti ja paljon asiaa ja vinkkejä oman talouden hoidosta. Lue artikkelimme liittyen erilaisiin tukiin kuten opintotuki, asumistuki, ansiosidonnainen päiväraha, vinkit velkaneuvonta -asioissa ja palkjon muuta.

Yrityslaina 247

Yrityslaina helposti ja nopeasti

Yrityslaina247 -palvelun tarjoama yrityslaina on kertalaina yrittäjälle tasoittamaan arjen odottamattomia kuoppia. Yrittäjänä tiedät takuulla, että äkillisiä rahantarpeita ei vain saata, vain tulee jatkuvasti ja useasta suunnasta ja pahimmillaan yhtä aikaa.

Tämä ei useinkaan ole huono asia – vaan yleensä yrityksen rahantarve tulee eteen juurikin silloin, kun on myyntiä ja kasvua – silloin kun luototetaan itse asiakkaiden ostoja heidän vaatimallaan maksuajalla, kauppa halutaan vaikka itsellä on ostoaika 30 päivää ja asiakas haluaa 60 ja maksaa 80 päivässä, yrityksissä tehdään konehankintoja, ohjelmistojen päivityksiä, koulutuksia, rekrytointeja – ja vaikka mitä muuta. Tätä eivät monet lainanantajat ymmärrä ja hakuprosessista tehdään turhan aikaa vievä ja hankala.

Yrityslaina247 tarjoama yrityslaina sopii myös aloittavalle yrittäjälle!

Yrityslaina247 tarjoaman rahoituksen avulla pystyt keskittymään siihen tärkeimpään ja olennaiseen, eli päivittäisen liiketoiminnan pyörittämiseen ja toiminnan kehittämiseen. Mikäli rahan tarpeesi johtuu asiakkaidesi maksamattomista laskuista, saat Yrityslaina 247 kautta rahoituksen lisäksi myös takuuvarman perintäpalvelun.

Mitä Yrityslaina247 -palvelu tarjoaa?

  • Yrityslainaa 1000 – 10000 euroa, ilman piilokuluja tai avausmaksuja
  • Takaisinmaksuaikaa yrityslainalle jopa 12kk
  • Rahat tilillesi jopa 30 minuutissa
  • Oikean ihmisen palvelemaan kaikissa asiakaspalveluasioissa

Laina-asioissa Yrityslaina247 -palvelu on tavoitettavissasi todella hyvin. Palvelu vastaanottaa hakemuksia 24/7 ja päätöksen saat aina alle vuorokaudessa, joskus jopa minuuteissa. Palvelu maksaa lainoja ulos joka päivä, myös viikonloppuisin. Lainahakemuksen täyttäminen on yksinkertaista ja vaivatonta – se vie normaalisti vain muutaman minuutin.

Yrityslaina 247 Palveluajat:

24/7 puhelin-, chat- ja sähköposti
Puhelin: 029-360 9000
info@yrityslaina247.fi
verkkosivu: www.yrityslaina24.fi

Yrityslaina247 palvelun tarjoaja ja toiminnan takana?

Oy Netford Capital Ltd ( Y-tunnus 2040666-5 )
Postiosoite PL 78 (Pyhäjärvenkatu 5 A)
33211 Tampere 

Vastaa aiheeseen

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.