fbpx
Talous24
Oma talous, Yritystalous, lainat & säästäminen,Oma talous, sijoittaminen, raha- ja työelämä ja paljon muuta. Talous24,fi on talousaiheiden tietopaketti ja paljon asiaa ja vinkkejä oman talouden hoidosta. Lue artikkelimme liittyen erilaisiin tukiin kuten opintotuki, asumistuki, ansiosidonnainen päiväraha, vinkit velkaneuvonta -asioissa ja palkjon muuta.

Pikalaina joustavasti heti tilille

Pikalaina on laina, jossa rahat tulevat heti tilille (minuuteissa). Sen hakemiseksi ei tarvitse täytellä hakemuksia, usein vain mobiilinumero riittää, koska sillä voit tunnistatutua esimerkiksi mobiilivarmenteella.

Pikalainat ja pikavippien tarjoukset voit tarkistaa tästä.

Usein pikalainalle saa 12kk maksuajan, mutta esimerkiksi Blue Finance tarjoaa 500 euron lainaa todella joustavasti ja ilmoittavat sivullaan seuraavasti 300 euron arkilainasta

Tyypillisen 300 euron Arkilainan takaisin maksettava summa 313,58€ (sis. kulut ja korot)

BlueFinance -verkkosivu 28.10.2020 >> Siirry Blue Financeen

ja Aasa tarjoaa jopa 48kk maksuajan aina 5000 euroon saakka kaikille lainoilleen. Aasa pikalainaa hakiessa et tarvitse vakuuksia tai takuita.

Pikalaina voi olla vaihtoehto jos tarve on pikainen, mutta miten hakea pikalaina?

Kun tarvitset rahaa nopeasti, ovat pikalaina -muotoiset rahoitusratkaisut tukenasi. Valitsitpa minkä tahansa markkinoiden pikalainoista, voit luottaa siihen, että saat rahat tilillesi nopeasti. Pikalainaa voit hakea yleensä 50 – 600 euroa. Jos tarvitset enemmän ja nopeasti, tutustu joustoluottoihin jotka yltävät aina 3000 euroon saakka.

Pikalainan sijaan Joustoluotto?

Pikalainaa usein hieman edullisempi vaihtoehto, eli joustoluotto tuo käyttöösi joustavan vähän suuremman lainan, jota voit myös hakea milloin tahansa. Mikäli tarve on joustoluottoakin suurempi, palvelevat vakuudettomat kulutusluotot 2000 – 70 000 euroa, joiden korot alkavat yleisesti 2.9% tietämiltä. Usein 5-7% korkoa joustoluotolle voidaan pitää yleisenä tasona normaalin luottopisteytyksen omaavalle asiakkaalle.

Vastaa aiheeseen

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.