fbpx
Talous24
Oma talous, Yritystalous, lainat & säästäminen,Oma talous, sijoittaminen, raha- ja työelämä ja paljon muuta. Talous24,fi on talousaiheiden tietopaketti ja paljon asiaa ja vinkkejä oman talouden hoidosta. Lue artikkelimme liittyen erilaisiin tukiin kuten opintotuki, asumistuki, ansiosidonnainen päiväraha, vinkit velkaneuvonta -asioissa ja palkjon muuta.

S-Laina – Mikä on S-Laina

S-Pankin markkinoima S-Laina on kulutusluotto, jonka myöntää S-Pankki.

S-Laina, onko se edullinen ja joustava?

S – Laina soveltuu hyvin joustavasti ja monenlaiseen hankintaan. S-lainalla voit remontoida mökkiä, kotia tai pihaa – ostaa uuden tai ainakin uudemman auton. Halutessasi voit S-lainan turvin vaikka matkustella.

S-Laina laskuri

Tarkista löytyykö S-Laina laskuri S-Pankin sivulta, ja jos löytyy niin tutustu S – Lainan ajankohtaiseen lainalaskuriin ja katso millaisen S-lainan sinä voisit ottaa.

Suosittelemme kuitenkin että ennen kuin haet S-Lainaa – Vertaa ensin muitakin pankkeja ja niiden palveluita. S-Laina ei todellakaan ole se edullisin laina markkinoilla. Jotta voisit löytää sinulle sopivimman palvelun, kuin S-Laina on – löydät verkosta useita eri kilpailutuspalveluita, joiden valikoimassa ei kuitenkaan löydy S – Pankin vakuudettomia lainatuotteita. Ne eivät ole vertailuihin jostain syystä päätyneet.

Mitä edellytyksiä S-Lainan hakemiselle on?

Voit hakea itsellesi S-Lainaa, jos olet vähintään 25-vuotias
ja sinulla on kotimainen (suomalainen) henkilötunnus ja lisäksi asut vakituisesti Suomessa eikä osoitteesi ole postiosoite (poste restante -osoite ei käy lainan hakemiseen).

Lisäksi, olet luonnollisesti hoitanut raha-asiasi viimeisen 2 vuoden sisään moitteettomasti, eikä sinulla ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä. Lisäksi, kuten mitä tahansa lainaa hakiessa, sinulla on säännöllisiä työ- ja/tai eläketuloja. Tuloja tarvitset S-lainaa hakiaksesi bruttona laskettuna vähintään 1 200 euroa kuukaudessa.

Optimitapauksessa sinulla on lisäksi jo valmiina S-Pankin käyttötili eli S-Tili, tai käyttöoikeus toisen henkilön S-Tiliin jonne laina voidaan maksaa. Jos edelliset eivät täyty, voit liittyä S-Pankin asiakkaaksi. Tätä varten sinun tarvitsee todennäköisesti poiketa S-Pankin konttorissa.

Ohjeet, jos olet jo S-Pankin asiakas

Tässä tapauksesa muiden ehtojen täyttyessä S-Lainaa voit hakea heti yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa, eli yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa – jolloin lainan saa huomattavasti varmemmin. Molempien hakijoiden tulee asua hakemusta lähetettäessaä ja allekirjoittaessa samassa taloudessa. Voitte hakea lainaa yhdessä myös verkkopankissa, jos sinulla ja myöskin toisella hakijalla on voimassa olevat S-Pankin verkkopankkitunnukset. Mikäli toisella hakijalla ei ole S-Pankin verkkopankkitunnuksia, voitte hakea S-Lainaa yhdessä asiakaspalvelupisteellä.

Vastaa aiheeseen

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.