Lainojen yhdistäminen

Lainojen Yhdistäminen

Lue ohjeet lainojen yhdistelyyn

Se on helppoa. Tässä artikkelissa kerromme kuinka yksinkertainen keino tämä on, jolla säästät heti tuntuvasti kuukausittaisista lainamenoistasi – olettaen että sinulla on  tällä hetkellä vähintään 2 luottoa maksettavanasi.

Älä odottele. Toimi nyt ja aloita edulllisempi elämä.

Kun useampi pieni laina muutetaan yhdeksi suureksi kulutusluotoksi tarkoitus on, että lainansaaja säästää lainakuluissa maksamalla takaisin vain yhtä suurempaa lainaa sekä sen tilinhoitomaksuja. Oikean suuruista luottoratkaisua varten luoton ottajan taloudellinen tilanne tulee tarkastella kokonaisvaltaisesti. Tulo- ja menolaskureiden avulla voi selvittää realistisen maksukykyvyn ja päättää sen jälkeen millaista kuukausisummaa on mahdollista maksaa takaisin.

Lainojen yhdistäminen yhdeksi kulutusluotoksi on usein ensimmäinen askel kohti maksuvaikeudetonta elämää. Kulutusluottojen haetut maksuajat vaihtelevat tyypillisesti 1-8 vuoden välillä. Osa rahoitusyhtiöistä myöntää lainaa jopa 10 tai 12 vuoden takaisinmaksuajalla.

Yhdistelylaina mahdollistaa uuden, toteuttamiskelpoisen takaisinmaksuohjelman. Tärkeää taloudellisessa ahdingossa olevalle on puuttua myös itse ylivelkaantumisen ongelmaan, siihen että menot ovat muuttuneet tuloja suuremmiksi. Rahallinen tasapainostus onnistuu joko kulutusta vähentämällä tai hankkimalla lisää tuloja.

Tärkeintä on toimia nyt eikä siirtää ongelmaa. Säästö alkaa siitä kun lainat yhdistetään ja vanhat kalliit lainat on maksettu pois.

Maksatko tällä hetkellä kuukausittain useita eri lainanlyhennyksiä luottokorteista tai muista lainoista? Mikäli vastasit kyllä, sinulla on mahdollisuus helpottaa talouttasi. Mikä parasta – lainojen yhdisteleminen kauttamme on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

MAINOS: KUUKAUSI ILMAISEKSI Elisa Aitio 1 KK Ilmaiseksi
Tagit

Liittyvät Artikkelit

Yksi kommentti

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top button
Close

ONKO SINULLA MONTA PIENTÄ LAINAA?

Yhdistä useat pienet lainat