fbpx
Talous24
Oma talous, Yritystalous, lainat & säästäminen,Oma talous, sijoittaminen, raha- ja työelämä ja paljon muuta. Talous24,fi on talousaiheiden tietopaketti ja paljon asiaa ja vinkkejä oman talouden hoidosta. Lue artikkelimme liittyen erilaisiin tukiin kuten opintotuki, asumistuki, ansiosidonnainen päiväraha, vinkit velkaneuvonta -asioissa ja palkjon muuta.

Lainalaskuri OP

Osuuspankin lainalaskuri on suosittu lainalaskuri, joka laskee lainan kuukausierän helposti, mutta se ei laske kuin OP:n tarjoamat lainat. OP lainalaskuri ei siis kerro markkinan koko kuvaa, vaan laskuista on poissa kaikki yleisimmät luotot kuten yli 30 suomalaisen lainanatarjoajan tarjoamat vakuudettomat kulutusluotot. OP lainalaskurin käyttö edellyttää lisäksi, että nostat lainan Osuuspankin kautta, olethan siis Osuuspankin asiakas kun aiot käyttää palvelua lainalaskuri OP, Osuuspankin tarjoamana.

Jos et ole vielä Osuuspankin asiakas, niin luehan tästä, mitä muita laskureita voit käyttää kartoittaaksesi lainamarkkinaa.

Esimerkiksi Rahoitu.fi -palvelu tarjoaa kätevän laskurin ja lainojen kilpailutuksen. Samoin voit käyttää S-pankin lainalaskuria, jos olet heidän asiakkaansa.

Vastaa aiheeseen

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.