Talous24
Oma talous, Yritystalous, lainat & säästäminen,Oma talous, sijoittaminen, raha- ja työelämä ja paljon muuta. Talous24,fi on talousaiheiden tietopaketti ja paljon asiaa ja vinkkejä oman talouden hoidosta. Lue artikkelimme liittyen erilaisiin tukiin kuten opintotuki, asumistuki, ansiosidonnainen päiväraha, vinkit velkaneuvonta -asioissa ja palkjon muuta.

Vivus Black Friday edut

7

[padding top=”0″ bottom=”0″ right=”5%” left=”5%”]

Vivusjousto on saatavilla, kun odottamaton tarve yllättää. Kiukutellun hampaan korjaaminen, rakkaan lemmikin välitöntä hoitoa vaativa sairaus, vuosia uskollisesti palvelleen kodinkoneen hajoaminen. Vivus Jouston lupaus on ”Lähelläsi. Tänäänkin.”  joka viittaa niin Vivusjouston helppoon saatavuuteen kuin myös siihen rakkaaseen hampaaseen, lemmikkiin tai pesukoneeseen, joka on vielä tänäänkin lähelläsi, koska apu oli nopeasti saatavilla.

Tarvitsetko arjen menoihin lisärahoitusta?

Vivusjousto toimii samalla periaatteella kuin perinteinen luottokortti – eli maksat siis korkoa ainoastaan nostamastasi lainasummasta ja sinulla on aina käytössä rahaa luottorajaasi asti. Takaisin voit maksaa kerralla tai sinulle sopivissa erissä, kunhan maksat vähintään kuukausittaisen minimilyhennyksen.

Pähkinänkuoresa Vivus jousto on:

  • Helppo ja nopea luottohakemus verkossa
  • Voit maksaa kerralla tai erissä
  • Nostokulu 0 euroa

Muista Vivuksen kamppikset, ensilaina on ilman korkoa ja kulua 400 euroon saakka!

[/padding]

[tie_full_img][/tie_full_img]

Hanki reaaliaikaiset päivitykset suoraan laitteellasi, tilaa nyt.

Vastaa aiheeseen

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.