Talous24
Oma talous, Yritystalous, lainat & säästäminen,Oma talous, sijoittaminen, raha- ja työelämä ja paljon muuta. Talous24,fi on talousaiheiden tietopaketti ja paljon asiaa ja vinkkejä oman talouden hoidosta. Lue artikkelimme liittyen erilaisiin tukiin kuten opintotuki, asumistuki, ansiosidonnainen päiväraha, vinkit velkaneuvonta -asioissa ja palkjon muuta.

Edullisin laina löytyy pankkeja vertailemalla

15

Riittäisivätkö rahat viikon tai kahden rantalomaan Thaimaassa, Kreikassa, Malediiveilla tai vaikkapa uuteen autoon?

Useimmilla ei – Mutta nyt voit säästää rahaa antamalla Lainamarkkinan auttaa laina-asioissasi.

Aloita lainahakemus klikkaamalla tästä

Täältä saat apua laina-asioihisi täysin ilman kuluja. Anna Lainamarkkinan asiantuntijoiden tehdä ikävä kilpailutustyö puolestasi.

Ehtojen vertailu ennen lainan ottamista kannattaa, mutta vie rutkasti aikaa. Lainamarkkina on lainavertailuja tekevä palvelu, joka etsii parhaan mahdollisen lainaratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Lainamarkkina vertailee useiden eri pankkien ja luottolaitosten korkoja ja ehtoja, minkä ansiosta saat parhaan mahdollisen tarjouksen. Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi nopeasti ( useimmiten samana päivänä ) jos päätätä hyväksyä sinulle esitetyn lainatarjouksen. Lainatarjous on aina henkilökohtainen.

Mahdollisuus edulliseen lainaan on suurempi Lainamarkkinan kuin yksittäisen pankin kautta. Vertailemalla maksutta eri pankkeja Lainamarkkina pystyy tarjoamaan useita lainatarjouksia ja löytämään asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyn lainaratkaisun, esimerkiksi yhdistelylainan.

Täältä saat lainakäsittelijän apua jo tänään. Jos et saa heti sinulle täydellisesti sopivaa lainatarjousta, lainakäsittelijä ottaa sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana aamuna ja auttaa sinua heti löytämään parhaan lainan.

Tämä on Lainamarkkina:

• Lainamarkkinan kautta voi hakea vakuudetonta lainaa 100 – 60 000 eurolle
• Lainamarkkina kilpailuttaa yli 2000 euron lainatarjoukset yli kahdelta kymmeneltä luotonmyöntäjältä
• Kilpailuttaminen takaa parhaat mahdolliset lainaehdot eri tilanteisiin
• Lainamarkkinan palvelujen käyttäminen on täysin maksutonta
• Rinnakkaishakijan kanssa mahdollisuus lainansaantiin kasvaa
• Hae uutta lainaa tai yhdistä lainat

 

Vastaa aiheeseen

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.