fbpx
Talous24
Oma talous, Yritystalous, lainat & säästäminen,Oma talous, sijoittaminen, raha- ja työelämä ja paljon muuta. Talous24,fi on talousaiheiden tietopaketti ja paljon asiaa ja vinkkejä oman talouden hoidosta. Lue artikkelimme liittyen erilaisiin tukiin kuten opintotuki, asumistuki, ansiosidonnainen päiväraha, vinkit velkaneuvonta -asioissa ja palkjon muuta.

Omalaina kokemuksia

Omalaina käyttäjien kokemukset kertovat hyvin paljon palvelun tasosta ja haluaisimmekin että Omalainan käyttäjät arvioisivat muutamalla sanalla saamaansa palvelua ja kokemuksia Omalaina -palvelun käytöstä, asiakaspalvelusta ja saamistaan lainatarjouksista.

Omalaina on ollut markkinoilla jo todella pitkään ja tämä kertoo että palvelun taso ei voi olla heikko. Kuitenkin markkinoilla on myös monia toimijoita, joiden palveluun asiakkaat eivät ole kovin tyytyväisiä mutta silti lainoja nostetaan uskomattomia määriä vuosittain. Syynä tähän voi olla löyhät lainan antokriteerit, eli maksukyvytönkin asiakas lainan saa ja joutuu sitten riitelemään takaisinmaksusta perintätoimiston ja ulosottoviranomaisien kanssa.

Ota rohkeasti kantaa anonyymisti ja kerro kokemuksia LVS Broksers Oy:n Omalaina.fi -palvelusta. Kommentoi ja kerrot muille palvelun käyttöä harkitseville tärkeätä tietoa Omalainan käyttäjien kokemuksista ilman sensuuria. Omalaina kokemukset kerätään kommenttiosioon eikä niitä editoida.

Vastaa aiheeseen

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.