15.9 C
Helsinki
tiistai, 18 kesäkuun, 2024

Buy now

Näin ostat ja treidaat Kryptovaluuttoja kuten Bitcoin, Ethereum, ADA (Cardano) ja TRON

Todella moni suomalainen yksityishenkilö (ja yrittäjä yrityksen puolesta) miettii, miten kryptovaluuttaa kuten Bitcoin oikein ostetaan. Mitä työkaluja siihen tarvitaan? Koko Bitcoin ja muut kryptovaluutat tuntuvat olevan harvojen etuoikeus.

Tässä lyhyesti, miten kryptovaluuttoja pääsee ostamaan kaikkein nopeiten, helpoiten ja turvallisimmin.

Et tarvitse alkuun salattua Bittilompakkoa tai muitakaan tilejä – Yksi tili riittää!

(lue lisää miten kryptovaluuttaa saa hankittua yksinkertaisimmin)

Kun olet aloittamassa esimerkiksi Bitcoiniin sijoittamista, on tavalliselle kansalaiselle kaikkein helpointa kun avaa tilin Etoro -palvelussa. Saat yhden tilin kautta kaiken mitä tarvitset. Lisäksi sijoituksesi ovat talletussuojan piirissä, koska etoro on reguloitu osakevälittäjä. Voit käydä eTorossa kauppaa siis myös aivan tavallisilla osakkeilla ja raaka-aineilla, kuten öljy, hopea tai kulta. Etorossa myös suosittu ”kopioi toista käyttäjää” -omainaisuus. Voit siis katsoa hyvää tiliä tekevän käyttäjän ja klikata ”kopioi käyttäjää” ja tämän jälkeen Etoro tilisi tekee täsmälleen samat ostot ja myynnit kuin toinen käyttäjä -oman budjettisi rajoissa tietenkin. Voit siis unohtaa osakkeiden ja kryptovaluuttojen seuraamisen, jos luotat valitsemasi käyttäjän kaupankäyntitaitoihin.

Käy kauppaa luottavaisin mielin maailman johtavalla sosiaalisen kaupankäynnin alustalla

Katso eToron suomenkielinen mainos – Kannattaa tutustua. eToro on kätevin vaihtoehto treidata. Tunnettu myös sosiaalisesta treidaamisesta, eli voit katsella miten muut ovat treidanneet ja kopioida heidän jokaisen liikkeensä oman sijoitussummasi sisällä. Tämän helpommaksi ei treidaus enää voi tulla.


Tämä sivusto ei anna sijoitusneuvontaa, vaan artikkelin tarkoitus on selventää mistä tavallinen suomalainen voi helpoiten aloittaa sijoittamisen kryptovaluuttaan ja osakkeisiin.

Pakollinen sijoituspalveluihin liittyvä tiedonanto:
Huomioithan, että eToron tarjoamat hinnanerosopimukset ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 67% sijoittajatileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.