Kilpailusäännöt

Lue tästä ajankohtaisimman kilpailumme säännöt.

Moni haluaa pitää huolta terveydestään ja verenpaineen mittaaminen on tässä erinomainen mittari. Osallistut verenpainemittarin arvintaan kun valintasi , rannemittari vai perinteinen, niin olet mukana arvonnassa.

Kilpailuaika on 10.6.-31.8.2020. Maanantaina 31.8.2020 kello 18.00 arvotaan osallistujista kaksi onnekasta, jotka voittavat valitsemansa palkintomallin itselleen. Voittajille ilmoitetaan vastaamalla kommentteihin. Palkinnot lähetetään postitse, kunhan kaikki voittajat ovat antaneet yhteystietonsa.

Mitä kilpailusta voi voittaa?

Tällä kertaa jaossa on BEURER BC-28 verenpainemittari, tai veihtoehtoisesti vastaava käsivarsimallin mittari – palkinnon saa kaksi voittavaa osallistujaa.

Kommentoi FB:ssä kumman mallin haluat ja olet mukana kisassa

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebookiin rekisteröityneet. Osallistumisoikeutta ei ole Talous24:n tai muiden tämän kilpailun/ kampanjan kanssa tekemisissä olleiden yrityksen työntekijöillä.

Muuta:

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin hallinnoima, sponsoroima, suosittelema, tai millään muullakaan tapaaliity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin sääntömuutoksiin.

Kilpailun järjestäjä maksaa kaikki mahdolliset arpajaisverot tuotteesta, joten kilpailuun osallistujalle ei koidu mitään ylimääräisiä kuluja osallistumisestaan. Myöskin kilpailupalkinnon toimitus maksetaan järjestäjän puolesta, paketti toimitetaan postipakettina voittajaa lähimpään noutopisteeseen.

Kilpailun järjestäjä

Talous24.fi,  Lempäälänte 21, 33820, Tampere

- KILPAILUTA LAINATARJOUS MAKSUTTA -

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.