16.6 C
Helsinki
maanantai, 17 kesäkuun, 2024

Buy now

Shopify Kokemuksia ja Arvostelu

Shopify on yksi suosituimmista verkkokauppa-alustoista maailmassa, ja se tarjoaa erilaisia työkaluja ja ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä luomaan, hallitsemaan ja kasvattamaan verkkokauppaa.

Etsitkö shopify kokemuksia tai arvostelua aiheeseen liittyen? Löysint oikean paikan – Tässä artikkelissa käsittelemme sekä positiivisia että negatiivisia kokemuksia Shopifysta ja annamme yleiskuvan palvelun käyttäjäarvosteluista. Monet suomalaiset yritykset käyttävät Shopifya verkkokaupparatkaisunaan.

Mikä on Shopify?

Shopify on alunperin kanadalainen verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden luoda omat verkkokauppansa. Shopifyn avulla voit myydä tuotteita suoraan omilta verkkosivuiltasi ja erilaisilla markkinapaikoilla, sosiaalisen median alustoilla sekä pop-up-myymälöissä.

1

Kokeile 3 päivää ilmaiseksiEi vaadi edes luottokorttia

2

Jatka halutessasi 2 kuukautta hintaan 1 euro kuukaudessaHuomaat takuulla jo 3 päivän aikana, onko Shopify maineensa veroinen: useimpien mielestä on

Shopify soveltuu mielestämme loistavasti sekä pienille että keskisuurille verkkokaupoille. Shopify on helppokäyttöinen ja turvallinen verkkokaupan alusta. Sillä saa verkkokaupan hyvin nopeasti pystyyn, vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan. Kaikki toimii heti, maksutavat, tilausvahvistukset, lähetteet ja muu tarvittava. Se myös integroituu eri järjestelmien kanssa muutamalla klikkauksella. Suosittelemme!

OEMNORDIC.COM
OEMNORDIC.COM on teollisuuden komponenttien kotimainen verkkokauppa joka toimittaa maailmanlaajuisesti seuraavan päivän toimitusajalla.

Shopifyn positiiviset kokemukset (runsaasti)

Shopify on yksi maailman suosituimmista verkkokaupan alustoista. Eikä syyttä. Monet Shopifyn käyttäjät ovat korostaneet sen käyttäjäystävällisyyttä ja intuitiivista käyttöliittymää. Shopify tarjoaa laajan valikoiman teemoja ja mukauttamisvaihtoehtoja, joten voit helposti luoda kaupan, joka sopii yrityksesi brändiin ja tarpeisiin.

Shopifyn asiakaspalvelua on myös kehuttu. Yritys tarjoaa 24/7 tukea sähköpostitse, puhelimitse ja live-chatin kautta, mikä antaa käyttäjille mielenrauhaa.

Lisäksi Shopify tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia ja integraatioita, jotka helpottavat verkkokaupan hallintaa ja mahdollistavat esimerkiksi sähköpostimarkkinoinnin, varastonhallinnan ja SEO-optimoinnin. Kyllä, saat ilmaisilla lisäosilla kytkettyä Shopify -verkkokauppasi esimerkiksi 3PL-varastointiin. Näistä yksi esimerkki kotimainen OGOship (entinen Nettivarasto). OGOshipillä on varastot jo useammassa euroopan maassa ja palvelu toimii moitteetta Shopifyyn integroituna.

Shopifyn negatiiviset kokemukset (vain harvoja)

Vaikka Shopify on saanut paljon kiitosta, jotkut käyttäjät ovat ilmaisseet huolensa ja kritiikkinsä. Shopifyn hinta on yksi yleisimmistä kritiikin kohteista, mutta se on itseasiassa väärä luulo. Palvelun kuukausimaksut ja lisäsovellusten kustannukset voivat kertyä, erityisesti pienille yrityksille, mutta mitään tarvetta kymmenien lisäosien asentamiselle ei alkuvaiheessa ole. Perus Shopify riittää useimmille ja sillä saa tehtyä niin kätevästi myyntiä, että myynnin tulovirrat varmasti kattavat mahdollisesti tarvittavien lisäosien kulut – ne ovat kuitenkin vain muutamia euroja per lisäosa kuukautta kohden. Maksaisitko sinä esimerkiksi 4.99 €/kk lisää siitä, että Shopifyn lisäosa huolehtisi jälkimarkkinoinnista automatisoidusti? Mielestämme tämä on edullinen diili.

Joillakin käyttäjillä on ollut vaikeuksia mukauttaa Shopify-teemoja tai lisätä erityisiä ominaisuuksia ilman koodaustaitoja. Kuitenkin, shopifyn teemakaupasta löytyy ilmaisia teemoja yhdellä klikkauksella asennettavaksi. Myös maksettuja teemoja löytyy runsaasti muutaman kymmenen euron hintaan ( yksi maksu, ei kuukausittaisia lisäkuluja). Lisäksi jotkut käyttäjät ovat huomanneet seuraavaa: vaikka Shopify tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia, kaikki niistä eivät ole korkealaatuisia tai toimi sujuvasti yhdessä.

Shopifyn arvostelut

Yleisesti ottaen Shopifyn arvostelut ovat positiivisia. Monet käyttäjät kiittelevät sen helppokäyttöisyyttä, laajaa sovellusvalikoimaa ja luotettavaa asiakaspalvelua. Shopifyn negatiiviset arvostelut keskittyvät usein sen hintaan ja teemojen mukauttamisen monimutkaisuuteen.

Trustpilot-sivustolla Shopifylla on arvostelupisteet 4.1/5, joka perustuu yli 3000 arvosteluun (tilanne toukokuussa 2023). Arvostelujen mukaan käyttäjät pitävät Shopifya luotettavana ja helppokäyttöisenä, mutta jotkut valittavat korkeista kustannuksista ja rajoitetusta mukauttamisesta ilman koodaustaitoja.

Johtopäätöksemme Spotifystä

Shopify on vahva vaihtoehto yksityisille ja yrityksille, jotka haluavat perustaa verkkokaupan. Sen käyttäjäystävällisyys, laaja sovellusvalikoima ja luotettava asiakaspalvelu tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Kuitenkin sen kustannukset ja mukauttamisen monimutkaisuus voivat olla esteenä joillekin pienyrityksille tai aloittelijoille.

Jokaisen tulisi arvioida omat tarpeensa ja budjettinsa ennen Shopifyn tai minkä tahansa muun verkkokauppa-alustan valintaa. On myös hyvä idea kokeilla eri alustoja ennen lopullista päätöstä, sillä useimmat tarjoavat ilmaisen kokeilujakson.

Shopifyn kokemukset ja arvostelut osoittavat, että se on joustava ja monipuolinen alusta, joka pystyy palvelemaan erilaisia yrityksiä ja tarpeita. Riippumatta siitä, onko sinulla pieni käsityöliike tai suuri vähittäiskauppa, Shopifyn avulla voit luoda ammattimaisen ja houkuttelevan verkkokaupan.

Shopify-verkkokaupan kustannukset

Shopify-verkkokaupan kustannukset koostuvat useista eri tekijöistä. Tässä on joitakin tärkeimpiä kuluja, joita sinun tulee ottaa huomioon, kun harkitset Shopifyn käyttöä verkkokauppasi alustana:

  1. Kuukausittainen maksu: Shopify tarjoaa eri maksusuunnitelmia, jotka vaihtelevat hinnaltaan. Halvimmasta päästä on ”Basic” -suunnitelma, jonka hinta on noin 29 euroa kuukaudessa. Tämä suunnitelma tarjoaa perustoiminnot verkkokaupalle. Lisäksi on olemassa ”Shopify” ja ”Advanced Shopify” -suunnitelmat, joiden hinta on korkeampi ja jotka tarjoavat enemmän ominaisuuksia ja lisäetuja.
  2. Transaktiomaksut: Jokaisesta verkkokaupassa tapahtuvasta myynnistä Shopify perii transaktiomaksun. Tämä maksu vaihtelee maksusuunnitelman mukaan, mutta se voi olla 0,5-2% myynnin kokonaismäärästä riippuen.
  3. Maksunvälittäjän kulut: Jos haluat vastaanottaa maksuja verkkokaupassasi, sinun on käytettävä maksunvälittäjää, kuten Shopify Paymentsia tai muita vaihtoehtoja, kuten PayPalia tai Stripea. Nämä maksunvälittäjät veloittavat oman osuutensa jokaisesta suoritetusta maksutapahtumasta.
  4. Teema- ja lisäosamaksut: Shopify tarjoaa laajan valikoiman teemoja ja lisäosia, joita voit käyttää verkkokaupassasi. Joitakin teemoja ja lisäosia on saatavilla ilmaiseksi, mutta jotkut maksavat ylimääräistä. Näitä kuluja voi syntyä, jos haluat lisäominaisuuksia tai erikoistuneita toimintoja verkkokauppaasi.
  5. Verkkotunnus ja SSL-sertifikaatti: Verkkokauppasi vaatii verkkotunnuksen, joka on osoite, jonka asiakkaat syöttävät selaimensa osoiteriville päästäkseen sivustollesi. Verkkotunnuksen hankkiminen maksaa yleensä vuosittaisen maksun. Lisäksi suositellaan SSL-sertifikaatin hankkimista, joka auttaa suojaamaan verkkokauppasi tiedonsiirron turvallisuutta. SSL-sertifikaatin hinta voi myös vaihdella, mutta Shopifyn kanssa SSL-sertifikaatin saa veloituksetta.
  6. Mainos- ja markkinointikulut: Verkkokauppasi menestyksen edistämiseksi saatat joutua sijoittamaan rahaa mainontaan ja markkinointiin. Tämä voi sisältää esimerkiksi Google-mainontaa, sosiaalisen median mainontaa tai sähköpostimarkkinointia. Nämä kulut vaihtelevat suuresti riippuen siitä, kuinka paljon ja millaisia mainoskanavia haluat käyttää.
  7. On tärkeää huomata, että nämä ovat yleisiä kustannuksia, jotka liittyvät Shopify-verkkokaupan ylläpitoon. Lisäksi sinun tulee ottaa huomioon muita mahdollisia kustannuksia, kuten tuotteiden varastointi- ja toimituskulut, asiakaspalvelun kustannukset ja mahdolliset ammattilaisapuun liittyvät kulut, kuten web-suunnittelijan palkkaaminen tai verkkokaupan optimointipalveluiden käyttö.
  8. On suositeltavaa tehdä huolellinen budjetti ja liiketoimintasuunnitelma ennen Shopify-verkkokaupan aloittamista, jotta voit arvioida kustannuksia ja varmistaa, että sinulla on riittävästi resursseja menestyksekkään verkkokaupan ylläpitämiseen. Jos haluat kehittää kauppaasi kansainvälisesti merkittäväksi ja toiminnoiltaan supermonipuoliseksi, tarvitset takuulla Shopify-ammattilaisen apua – tai se ainakin nopeuttaa projektia merkittävästi.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.