Artikkelit

”Lähes 850 euron säästöt kuukaudessa”

Yhdistämällä lainat voit säästää useita kymmeniä,  jopa satoja euroja kuukaudessa
Yhdistämällä lainat voit säästää useita kymmeniä, jopa satoja euroja kuukaudessa

Janne ja Paula menettivät tietämättään satoja euroja kuukausitasolla. Näin helposti he saivat avun – ja alensivat lainakulujaan. He tekivät sen yhdistämällä kaikki pienet lainansa. Näin menettelemällä voi säästää suuria summia, kertovat pankkien lainakäsittelijät.

Hae jopa 30 000 euron lainaa tästä. Se on täysin maksutonta ja vie aikaa vain muutaman minuutin.

Taloustilanteesi voi muuttua yhdessä hetkessä. Janne ja Paula saivat maksuttoman lainanvälityspalvelun avulla reilusti pienemmät kuukausikulut.
– Yhdistämällä pienet lainat hän säästää suuria summia, kertoo lainankäsittelijä Jukka Isoaho.

Hän kertoo yhdestä asiakkaspariskunnastaan, Jannesta, jotka saivat äskettäin apua yhdistämällä neljä pientä lainaa yhdeksi – ja säästivät näin huomattavia summia.
– Jannella oli yhteensä lähes 15 000 euroa velkaa, josta hän maksoi kuukaudessa noin 1 200 euroa. Hän haki 15 000 euroa lainaa nykyisten lainojensa lunastamiseen ja kokoamiseen yhteen lainataloon. Vain kahden päivän kuluttua hakemuksesta hän sai yhteistyöpankiltamme myönteisen lainapäätöksen ja uuden lainan ansiosta hän säästi 860 euroa kuukaudessa, Jukka valottaa. Paulalla ei ollut velkaa, mutta he ovat naimississa ja täten laina on kuitenkin yhteinen ja Paula tuli mukaan yhteisvastuulliseksi lainanhakijaksi ja näin lainakuluja saatiin vieläkin alemmaksi. [su_button url=”/hae/freedom” target=”blank” style=”glass” background=”#ff8217″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” icon=”icon: arrow-right” desc=”kilpailuta lainatarjoukset”]Siirry hakemaan yhdistelylainaa tästä.[/su_button]

Janne , ja Paula eivät suinkaan ole ainoat asiakkaamme, jotka ovat hyötyneet palvelumme tarjoamasta avusta. Jukka kollegoineen auttaa päivittäin asiakkaita säästämään rahaa ja saamaan taloutensa järjestykseen.

– Kauttamme voit hakea lainaa yli kymmeneltä eri pankilta yhtä aikaa yhdellä ainoalla hakemuksella ja me toimitamme teille edullisimman lainatarjouksen, veloituksetta. Useimmat asiakkaamme säästävät suuria summia yhdistämällä useita pieniä lainoja yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi, sanoo Jukka.

Voit tehdä lainahakemuksen tästä, se vie aikaasi vain pari minuuttia, ja takuulla kannattaa.

MAINOS: KUUKAUSI ILMAISEKSI Elisa Aitio 1 KK Ilmaiseksi
Tagit

Liittyvät Artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top button
Close

ONKO SINULLA MONTA PIENTÄ LAINAA?

Yhdistä useat pienet lainat