fbpx
Talous24
Oma talous, Yritystalous, lainat & säästäminen,Oma talous, sijoittaminen, raha- ja työelämä ja paljon muuta. Talous24,fi on talousaiheiden tietopaketti ja paljon asiaa ja vinkkejä oman talouden hoidosta. Lue artikkelimme liittyen erilaisiin tukiin kuten opintotuki, asumistuki, ansiosidonnainen päiväraha, vinkit velkaneuvonta -asioissa ja palkjon muuta.
Selaat aihetta Oma Talous

Oma Talous

Halvat ja herkulliset ruoka ostokset

Ruokaa kannattaa ostaa tarjouksesta ja vaikka pakastaa osa. Tee ruokaa isommissa annoksissa ja laita yli jäänyt pakkaseen - iso säästö!Illalla kun menee kauppaan niin sieltä löytyy tarjouksia tuotteista joiden päiväys on vanhenemassa. Jos aikaa riittää, kannattaa tarkistaa tarjoukset etukäteen ja käydä useammassa kaupassa kerralla. Kannattaa myös vertailla hintoja alueesi lähikaupoissa. Jotkut K-marketit

Säästövinkit kierrättäjälle – TOP 6 vinkkiä naisille 10/2020

Säästöjen kerryttäminen on mukavaa ja palkitsevaa missä tahansa elämänvaiheessa. Mutta erityisen hyvän mielen saat kun säästät myös luontoa rahan säästämisen ohessa. Lue tästä parhaat säästövinkit jotka auttavat kukkarosi lisäksi myös luontoa.1. Geisha Shaver kestohöyläGeisha shaver on “oikea” partaterä, joka antaa ekologisen ja taloudellisen sheivauksen kuormittamatta luontoa turhalla muovijätteellä.