fbpx
Talous24
Oma talous, Yritystalous, lainat & säästäminen,Oma talous, sijoittaminen, raha- ja työelämä ja paljon muuta. Talous24,fi on talousaiheiden tietopaketti ja paljon asiaa ja vinkkejä oman talouden hoidosta. Lue artikkelimme liittyen erilaisiin tukiin kuten opintotuki, asumistuki, ansiosidonnainen päiväraha, vinkit velkaneuvonta -asioissa ja palkjon muuta.
Selaat aihetta Liiketoiminta

Liiketoiminta

Lainaa edullisesti Ruotsista? Pohjoismaiden pankit ovat sulautuneet myös Suomeen.

Kohtuukorot ja kotimaista tarjontaa joustavammat lainan ehdot ovat yhä useammin syynä siihen, miksi lainanottaja valitsee kotimaisen tarjonnan sijaan ulkomaisen lainantarjoajan tarjoaman lainan. Tarjonnan laajentuessa lainamarkkina saa lisää ja lisää kilpailijoita tarjoamaan toista edullisempia lainatarjouksiaan.Jos väliaikainen kulutusluottojen korkokatto ei laskenut kulutusluottojen ja pikalainojen

DNA aloittaa Applen uusien 5G-puhelimien myynnin 16.10.2020

DNA tuo myyntiin Applen uudet iPhone 12 -sarjan puhelimet. iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 ja iPhone 12 mini tarjoavat tehokkaan käyttökokemuksen 5G-verkossa.Uudelleen muotoilluissa iPhone 12 -malleissa on vertaansa vailla olevat uudet kamerajärjestelmät, kattavamman katselukokemuksen mahdollistavat, reunasta reunaan ulottuvat Super Retina XDR -näytöt, kestävyyden uudelle tasolle vievä Ceramic Shield

Ulkomaiset nettikaupat – parhaat kaupat listattuna

Tässä suosituimmat verkkokaupat 2020Verkkoshoppailu on nykyään paljon helpompaa kuin koskaan ennen, kiitos siitä moninaisten verkkokauppojen, jotka tuovat liki loppumattomat varastonsa meidän kaikkien kotisohvalle ja muutaman klikkauksen päähän. Kiitos myös Korona, pistit jokaisen kauppiaan parantamaan verkkokauppaansa. Nyt meillä kaikilla on helpompaa hankkia tuotteet käymättä kotiovea pidemmällä.

CapitalBox yrityslaina

Ilman reaalivakuuksia lainaa tarjoava CapitalBox on yrittäjää ajatteleva rahoitusmuoto. Lainan saa ilman pitkiä prosesseja käyttöön minimimäärällä paperisotaa. Vain hakemus riittää useimmissa tapauksissa.