1.9 C
Helsinki
torstai, 25 huhtikuun, 2024

Buy now

Parhaat ilmaiset äänikirjat- Storytel, Nextory vai BookBeat (nyt 90 päivän ilmaiskokeilu)?

Ilmaiset Äänikirjat

Kirjojen lukeminen on loistava harrastus, sekä hauskaa ajanvietettä niin arkipäiville, kuin myös pitkille lomamatkoille. Usein kirjojen lukemiseen ja rakkaaseen lukuharrastukseen ei kuitenkaan riitä aikaa kiireisen arjen keskellä – ainakaan niin suurissa määrin kuin itse toivoisi.

Onneksi kirjojen lukemiselle on myös vaihtoehtoinen ratkaisu, nimittäin niiden kuunteleminen! Suuren suosion kasvattaneet äänikirjapalvelut tarjoavat käyttäjälleen massiivisen kirjaston niin tuoreita uutuuskirjoja, kuin myös vanhempia klassikkoteoksia aivan laidasta laitaan. Kirjoja on saatavilla sekä perinteisesti luettavina ekirjoina, että myös kuunneltavissa olevan äänikirjan muodossa.

Miten suosituimmat palveluntarjoajat eroavat toisistaan, ja millaisia ominaisuuksia kunkin palvelun tilauksiin sisältyy? Ilmaiset äänikirjat ovat helppo tapa kokeilla jokaista palvelua, ellet heti tiedä mistä aloittaa.

Ilmaiset äänikirjat? – Bonuskoodilla voit kokeilla

Tässä lyhyesti ajankohtaiset kamppanjat ennen varsinaisia esittelyitä:

BookBeat:
Klikkaamalla tästä tarjoukseen, saat BookBeatiin 30 päivän ilmainen kokeilun!

Storytel:
Klikkaamalla tästä Storytel -palveluun ja saat nyt 30 vuorokautta maksutonta kokeilua.

Nextory:
Klikkaamalla tästä Nextory -palveluun ja saat nyt 30 vuorokautta maksutonta kokeilua.

Storytel

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen tarjoajista, joka näkyy hyvin myös kirjapalvelun tuotevalikoimassa. Storytellin käyttäjänä käytössäsi on laaja, yli 500 000 tuotteen valikoima äänikirjoja, e-kirjoja sekä podcasteja. Lue lisää

Storytel Tilaus

Storytel toimii samoin, kun lukuisat muutkin suoratoistopalvelut. Tilauksesta riippuen pääset kuukausimaksulla lukemaan sekä kuuntelemaan kirjoja loputtomasti, tai vaihtoehtoisesti vain 20 tuntia kuukaudessa. Tarjolla on tilausvaihtoehtoja paljon lukeville, vain vähän lukeville, sekä esimerkiksi perheille sopien näin jokaisen käyttäjän tarpeisiin.

Jokaiseen Storytel -tilaukseen sisältyy myös Kids Mode, jonka aktivoimalla perheen pienimmät pääsevät tutustumaan turvallisesti Storytellin lastenkirjavalikoimaan samanaikaisesti aikuisen käyttäjän kanssa.

Storytel Unlimited

Storytel Unlimited -tilauksella pääset tutustumaan yli 500 000 kirjan valikoimaan rajattomasti. Tilaukseen sisältyy käyttäjä yhdelle aikuiselle, sekä yhdelle lapselle.  Hinta: 16,99 eur / kk

Storytel Basic

Storytel Basic -tilaus oikeuttaa sinut 20 tunnin kuuntelu- ja lukuaikaan kuukausittain. Tilaus sopii erityisen hyvin henkilöille, joille kirjojen lukeminen ja kuuntelu on kuukausitasolla vähäisempää.  Hinta: 9,99 eur / kk

Storytel Family

Storytel Family -tilauksella kuuntelet tarinoita koko perheen voimin edulliseen yhteishintaan. Tilaus sisältää tilit jopa kolmelle aikuiselle, sekä kolmelle lapselle, ja kuuntelu- sekä lukuaikaa kuukaudessa tilaus tarjoaa käyttäjilleen rajattomasti.  Hinta:

  • käyttäjätiliä 22,98 eur / kk
  • käyttäjätiliä 28,97 eur / kk

Opiskelijat (Storytel)

Storytel tarjoaa korkeakouluopiskelijoille Unlimited -tilauksen puoleen hintaan. Unlimited -tilaus sisältä rajattoman pääsyn tuhansiin ääni- sekä e-kirjoihin opiskelijoille vain 8,49 euron kuukausimaksulla.

Kenelle Storytel sopii?

Storytel on panostanut valikoimassa ja sovelluksessaan etenkin äänikirjoihin, joka saattaa puolestaan e-kirjoja rakastavalle näkyä esimerkiksi hyvin riisuttuna ja tavallisena e-lukijana.

Storytel tarjoaa kuitenkin jokaiseen tilaukseen Kids Moden, joten se soveltuukin erittäin hyvin esimerkiksi lapsiperheisiin jossa myös perheen pienimmät pääsevät tutustumaan turvallisesti lastenkirjojen maailmaan.

Tutustu lisää Storyteliin tästä.

Nextory

Jo vuonna 2015 perustetun Nextoryn tavoitteena on tuoda kirjat yhä helpommin saataville, samalla haastaen perinteistä käsitystä kirjojen lukemisesta esimerkiksi uuden tekniikan sekä äänikirjojen avulla. Kaiken kaikkiaan Nextory haluaa tarjota käyttäjälleen monipuolisemman kokemuksen kirjojen parissa, kuin koskaan ennen. Lue lisää

Nextory Tilaus

Nextoryn käyttäjänä löydät kirjoja yli kymmeniä tuhansia kirjoja niin suomeksi, ruotsiksi kuin myös englanniksi. Tarjolla on niin perinteisempiä e-kirjoja, kuin myös äänikirjoja koko perheelle.

Nextory Pronssi

Nextoryn Pronssi -tilauksella luet ja kuuntelet jopa 30 tuntia kuukaudessa. Tilaus sisältää yhteensä neljä erillistä profiilia, joita voidaan käyttää esimerkiksi kaveriporukan kesken. Profiileja voidaan käyttää kuitenkin vain erikseen, eikä samanaikaisesti.  Hinta: 11,99 eur / kk

Nextory Kulta

Kulta -tilauksella kuuntelet ja luet Nextoryn valikoimasta rajattomasti joka kuukausi. Tilaus sisältää yhteensä neljä profiilia, joista yhtä profiilia voidaan käyttää sovelluksessa kerrallaan.

Hinta: 16,99 eur / kk

Nextory Perhe

Perhe -tilaus sisältää rajattoman määrän lukemista ja kuunneltavaa koko perheelle. Tilaus sisältää yhteensä 2-4 erillistä profiilia, joita kaikkia voidaan käyttää sovelluksessa myös samanaikaisesti.

Hinta: 20,99 – 27,99 eur / kk

Kenelle Nextory sopii?

Nextoryn valikoimassa on panostettu erityisesti e-kirjoihin; kirjojen lukemista helpottamiseksi palvelun e-lukija on tehty erittäin kustomoitavaksi aina fontin koosta taustavärin ja marginaalin mukauttamiseen.

Nextoryn äänikirjapuoli on puolestaan hieman karsitumpi verrattuna muihin palveluntarjoajiin.

BookBeat

Suomen suosituin äänikirjapalvelu BookBeat tarjoaa asiakkailleen lukemista ja kuunneltavaa yli 500 000 kirjan joukosta. Laajasta kirjastosta löytyy luettavaa kaikenikäisille ja jokaiseen makuun sopivaksi aina lastenkirjoista jännittäviin dekkareihin ja mielenkiintoisiin elämänkertoihin. Lue lisää

BookBeat Tilaus

BookBeat tarjoaa käyttäjilleen kolme eri tilauspakettia, joista voit valita itselle juuri sen sopivan vaihtoehdon. Tilauspaketit eroavat toisistaan kuuntelutuntien määrällä, joten hieman vähemmän lukeville löytyy myös edullisempi vaihtoehto.

BookBeat Basic

BookBeat Basic -tilauksella kuuntelet ja luet haluamiasi kirjoja jopa 20 tuntia kuukaudessa.

Hinta: 9,99 eur / kk

BookBeat Standard

Standard -tilaus sisältää luku- ja kuunteluaikaa yhteensä 100 tuntia kuukausittain.  Hinta: 14,99 eur / kk

BookBeat Premium

Rajoittamalla Premium -tilauksella pääset tutustumaan BookBeatin laajan ääni- ja ekirjavalikoimaan kuukaudessa rajattomasti.  Hinta: 19,99 eur / kk

Opiskelijat (BookBeat)

BookBeat tarjoaa Basic -tilauksen opiskelijoille puoleen hintaan, tilauksen sisältäen yhteensä 20 tuntia kuuntelua ja lukemista vain 4,99 eur kuukausimaksulla.

Kenelle BookBeat sopii?

BookBeat pitää käyttökokemuksen yksinkertaisena ja selkeänä, joten se sopii käyttömukavuudeltaan lähes jokaiselle.

Kirjoja BookBeatista löytyy yli 500 000 kappaletta, myös lukuisilla eri kielillä. Kirjoja löytyy niin suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, saksaksi ja jopa italiaksi! BookBeatin englanninkielisten kirjojen tarjonta on kuitenkin huomattavasti suppeampi kuin monilla muilla palveluntarjoajilla.

BookBeat tarjoaa hyvin eri kokoisia paketteja, joten voit valita tilauspakettisi perustuen omaan käyttömäärääsi. Mikäli 20 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukausittain tuntuu liian pieneltä määrältä, mutta rajoittamaton taas turhan suurelta, kokeile 100 tunnin tilausta!

BookBeat tarjoaa tilausmahdollisuuden myös opiskelijoille hyvin huokeaan, alle viiden euron kuukausihintaan.

Parhaat ilmaiset äänikirjat ovat usein myös ilmaisia

Yhteenveto

Ääni- ja e-kirjojen palveluntarjoajat ovat hyvin samankaltaisia niin tarjonnan, kuin myös hintojen suhteen. Mieluisaa palvelua valittaessa kannattaakin miettiä esimerkiksi sitä, tuleeko itse käyttämään enemmän kuunneltavia äänikirjoja, vaiko näytöltä luettavia e-kirjoja; osa palveluntarjoajista kun on selkeästi panostanut usein huomattavasti enemmän toiseen. Tämä saattaa näkyä sekä tarjonnassa, että esimerkiksi e-lukijan muokattavuudessa sekä sovelluksen toimivuudessa ja sujuvuudessa.

Palveluntarjoajaa ja etenkin tilausvaihtoehtoja harkitessa kannattaa usein miettiä myös oma käyttötarve. Tarvitsetko kuukausittain kuuntelu- ja lukuaikaa vain 20 tuntia, vaiko rajattomasti? Onko perheessäsi myös lapsia, joita kiinnostaisi lastenkirjallisuus, tai tarvitsetko monta profiilia muille perheenjäsenille tai vaikkapa kaveriporukalle?

Onneksi lähes jokainen ääni- ja e-kirjojen palveluntarjoaja tarjoaa ilmaisen tutustumisjakson, jonka aikana pääset tutustumaan muun muassa palvelun kirjatarjontaan, sekä sovelluksen käyttöominaisuuksiin ja toimivuuteen. Ilmaisten kokeilujaksojen päätteeksi voitkin lopulta valita sen itselle mieluisimman vaihtoehdon, joka vastaa parhaiten omia tarpeitasi.

Kuinka lopetan Äänikirjan tilauksen?

closeup of stop road sign

Halutessasi, voit päättää tilauksesi koska tahansa kun kirjaudut sisään käyttäjätilillesi ja valitset valikosta ”Tilaus” ja ”Peuuta tilaus”.
Pääset Äänikirjoissa käyttäjätilillesi myös sovelluksen kautta valitsemalla sovelluksen valikosta ”Profiili” ja sen jälkeen ”Käyttäjätilin tiedot”. Klikkaa yleensä oikeassa ylälaidassa sijaitsevaa kahta palkkia, ja siirryt kohtaan ”Tilaus”. Sivun ala-osasta löydät kohdan ”Peruuta tilaus”.

Kuinka Äänikirja toimii?

why how

Digitaalinen äänikirjojen tilauspalvelu on normaali puhelimen appi, jossa voit lukea ja kuunnella satoja, jopa tuhansia e-kirjoja ja äänikirjoja. Tämä kaikki käytössäsi ilman sitovaa määräaikaista sopimusta. Kokeile ja irtisano milloin tahansa. Äänikirjoja voit kuunnella valitsemasi palvelun sovelluksessa, joka on ladattavissa kaikille nykyaikaisille puhelimelle ja tabletille.

Äänikirjat on siis luettu puheeksi ja kuuntelet ne tämän apin / applikaation, eli ohjelmiston kautta. Äänikirjoja kuunnellaan useimmiten älypuhelimen, eli matkapuhelimen apin kautta – se on kätevin tapa kuunnella esimerkiksi reissun päällä tai nukkumaan mennessä.

Äänikirjoja ilmaiseksi? Onko se totta?

Kyllä vain – Bonuskoodilla voit kokeilla äänikirjoja ilmaiseksi ja usein saat kokeilla ilmaiseksi esimerkiksi 14 päivää myös ilman erillistä koodia. Bonuskoodin käyttäminen on totta kai järkevämpää, sillä voit testata palvelua maksutta pidemmän aikaa.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.